sâmbătă, 19 decembrie 2009

Drift pe zapada

intrati in start->run scrieti Regedit dati ok....apoi dati pe casuta click dreapta New->String Value si denumiti fisierul "plural"....apoi click dreapta pe plural -> Modify si scrieti 1, dati ok, si apasati pe casuta de mess fara sa iesiti de pe mess-ul vostru...cand va apare casuta dupa ce dati ok, vedeti sa fiti in folderul din stanga in folderul Test...adik Yahoo->Pager->Test

duminică, 13 decembrie 2009

Tot Din seria Guri de vizitare !




















































Gura de vizitare cum se face ...urmariti filmul de mai jos :

Sequence/Consequence Installation from SuttonBeresCuller on Vimeo.
























In viitorul apropiat capacele de canalizare vor oferii informatii utile populatiei cum ar fii directiile la cel mai apropiat tren sau statie de autobuz.

Canalizarea este alimentata de picături de ploaie care invart energie electrica generata de ventilator si activeaza ecranul cand apasa cineva pe ea. Apasarea pe partea stanga activează directiile de metrou, în timp ce pe partea dreapta arată directiile catre statiile de autobuz.

Este un concept interesant, dar ne întrebam cum se practică. Gurile de vizitare ( canalizarile )
conţin o baterie pentru a stoca energie electrică? in caz contrar, nu sunt fiabile. Şi pietonii care se holbeaza la picioarele lor în timp ce merg pe jos nu sunt atenti si sunt dispusi sa produca accidente nedorite. Cu toate acestea, gurile de vizitare este un exemplu de obiect aparent urat transformat într-un lucru de o frumuseţe funcţionala.










































Pasarile si in special albinele au inspirat o pornire pentru aceste turbine . Aceasta turbina eoliana cu inaltimea de 5,8 m , cu pale facute din aluminiu pentru a fi mai usoare si mai eficiente pentru producerea energiei electrice .
Se foloseste pentru case , vile si intreprinderi mici .
Putere : 1-10 kw

De multe ori nu ai avut la indemana un tirbuson pentru a scoate dopul de pluta din sticla de vin si ati gasit o alta solutie : impingerea dopului in sticla , dar desigur cand bei acel vin minunat ii simti gustul de pluta . Dupa golire puteti scoate foarte usor dopul de pluta urmarind filmuletul de mai jos :

marți, 8 decembrie 2009

Patinoar Constranta - TARIFE

PATINOARUL ARENELE TOMIS
Tel: 0721 / 297.083; Adresa: Bd. Ferdinand nr. 9 (vis-a-vis de Primaria Constanta)
Vizitator

5 lei (reprezinta bon valoric ce poate fi folosit la barul din interiorul patinoarului)

Inchiriere patine

10 lei

Intrare pe gheata

Luni – Joi = 15 lei
Vineri – Duminica = 20 lei
Sarbatori legale = 20 lei

Pe gheata se intra in serii ce dureaza o ora si 30 de minute.

Programul seriilor este:

10:00 – 11:30
12:00 – 13:30
14:00 – 15:30
16:00 – 17:30
18:00 – 19:30
20:00 – 21:30
22:00 – 23:30

In serile de mari si joi, elevii si studentii, pot intra de la ora 22:00 pe gheata si pot sta pana dimineata, platind doar 15 lei.

Sambata cu 20 lei puteti patina de la 22:00 pana dimineata.


facebook