marți, 17 iunie 2008

Scapa de fata umflata de dimineata !

Daca ai avut neplacuta surpriza de a te trezi de dimineata si a vedea in oglinda in timp ce te speli pe dinti ca ai fata umflata si mai grasa decat ziua trecuta e timpul sa iei masuri. Te intrebi cum de este posibil ca fata ta sa devina grasa si umflata doar intr-o singura noapte? De ce ? Care sunt motivele ?Principalul motiv este ca ai baut prea multa apa seara sau ai mancat prea sarat la cina. Nu mai vorbim de cina tarzie pe care ai fi putut sa o servesti. Stii ca rinichii tai au si ei nevoie de odihna? Prea multa apa sau prea multa sare le ingreuneaza sarcina din timpul noptii si duce la umflarea fetei a doua zi de dimineata.Daca acest lucru s-a intamplat si vrei un remediu rapid care nu costa nimic atunci citeste mai jos.
Apa cu gheata aplicata pe fata timp de 5 secunde . Spalati-va rapid pe fata cu aceasta “potiune” glaciara de 10-20 de ori cu mainile dvs frectionand usor. Acest lucru va ajuta la inlaturarea starii de somnolenta si oboseala a fetei.

Febra musculara este cauzata de acumularea de acid lactic la nivel muscular. In general, ea este provocata de efortul anaerob. Cand toti muschii te dor, cea mai mare dorinta a ta este sa te trantesti in pat si sa nu te mai misti de acolo. Mare greseala! Vei vedea ca febra se amelioreaza pe masura ce faci mai multa miscare, pentru ca miscarea antreneaza metabolizarea acidului lactic. De asemenea, mai poti incerca sa faci dusuri sau bai calde, care te relaxeaza si dilata vasele de sange.

De obicei, cand facem febra musculara luam imediat aspirina. Aspirina nu ajuta la "vindecarea" febrei, ci blocheaza numai receptorii de durere, asa ca febra nu va trece mai repede cu ajutorul ei.

Multe persoane (chiar anumiti antrenori de fitness) judeca intensitatea unui antrenament dupa cat de puternica este febra musculara dupa aceea. Este o greseala - durerile insuportabile uneori nu arata decat faptul ca ai facut prea mult efort, prea brusc. Rezistenta la antrenament se creste treptat. Pentru inceput, este bine sa lasi macar o zi de pauza intre sedintele de fitness, pentru ca muschii sa se poata "odihni". Iar daca tii neaparat sa evaluezi sedintele, fixeaza-ti niste "tinte" (de exemplu, sa rezisti o ora pe banda de alergare intr-o luna) si incearca sa le atingi pe acestea.

Sursa: 121.ro

duminică, 15 iunie 2008

Efectul culorilor

Specialiştii în domeniu spun că este foarte bine să optezi pentru nuanţele care îţi plac, nu pentru cele care sunt la modă.

Fie că vrei să-ţi amenajezi întreaga locuinţă, fie că vrei doar să schimbi decorul dintr-o încăpere, în primul rând trebuie să te gândeşti la ce culori vei folosi. Specialiştii în amenajări interioare sunt de părere că acestea contează chiar mai mult decât designul obiectelor de mobilier sau de textura materialelor din care sunt făcute ori decât accesoriile.

Este recomandat să acorzi o atenţie deosebită alegerii lor, deoarece culorile pot schimba, practic, întreg ansamblul din casă. Indiferent despre ce cameră este vorba, trebuie să ţii cont de stilul pe care îl preferi. În fond, orice încăpere amenajată de tine vorbeşte despre personalitatea ta.

„Însă, fie că preferi culorile reci sau pe cele pastelate, este important să armonizezi combinaţiile folosite în toate încăperile casei, astfel încât să te simţi confortabil şi să creezi, în acelaşi timp, un spaţiu care să-ţi fie şi util“, este de părere Laurenţia Onea, communication & interior design manager al companiei IKEA.

Trei paşi importanţi

Specialiştii în domeniu spun că atunci când începi decorarea locuinţei trebuie să ţii cont de trei paşi. Foarte importantă este şi respectarea ordinii acestora. Dacă vrei să fii pe deplin mulţumit de rezultatul final, primul pas este să optezi pentru acele culori care îţi dau o stare de spirit pozitivă. După aceea, trebuie să iei în calcul dimensiunea camerei, pentru că într-un fel vei vopsi o încăpere îngustă şi în cu totul alte culori una foarte spaţioasă.

„Abia la final interesează-te de ce se poartă“, recomandă Alina Moşiu, designer în amenajări interioare. De exemplu, dacă îţi plac foarte mult roşu, mov şi galben, iar la modă este galben, poţi opta pentru această culoare, mai ales dacă o vei folosi într-o încăpere mare, căreia vrei să îi dai o notă de intimitate.

Foloseşte două nuanţe

Designerii spun că pentru o cameră de dimensiuni reduse, cele mai potrivite sunt culorile reci, pentru că ele dau impresia de spaţiu. De asemenea, într-o astfel de cameră nu trebuie să combini foarte multe culori, deoarece vei obţine un spaţiu prea încărcat. „În încăperile foarte mari sunt indicate culorile calde. Acestea te ajută mult să «construieşti» un spaţiu mai intim“, este de părere designerul Diana Borundel.

Obiecte închise pe fond deschis

Specialiştii în amenajări interioare mai spun că într-o cameră nu trebuie să ai obiecte doar de o singură nuanţă. Ei recomandă să optezi pentru obiecte închise, pe care să le aşezi pe un fond deschis, dacă vrei ca acestea să iasă în evidenţă. În schimb, dacă vrei să pui accentul pe pardoseală şi pereţi, alege o nuanţă închisă pentru ele, iar pentru piesele de mobilier, una deschisă.

OPŢIUNI

Roşu şi portocaliu pentru living

În living poţi să alegi culori vii, deoarece acestea dau o notă pozitivă încăperii şi o înviorează. Roşu şi portocaliu sunt cele mai potrivite alegeri pentru această începere. În dormitor şi baie este indicat să optezi pentru culori reci, care te vor ajuta să te relaxezi. Albastru şi verde crud se integrează perfect în astfel de spaţii. În camera destinată biroului de acasă şi în bucătărie poţi să alegi nuanţe de galben. Astfel, vei obţine un spaţiu liniştitor şi propice creativităţii.

Sursa: Lucia Stan, consultant în feng-shui
Sursa: Evenimentul zilei

Locuim in Constanta.Timp de 5 zile pe saptamana te duci la scoala , la liceu sau la facultate.
De ce unii studenti au reducere de 50% pentru ca nu au posibilitati si la altii care depasesc acele venituri pentru a procura acest abonament nu au reducere.Poate ca unii depasesc cu ~20 lei.Pana la urma de ce face diferenta asta (PRIMARUL) ? suntem toti elevi ar trebui sa beneficiem toti de reducere 50% sau sa fie aceleasi tarife ca in Bucuresti.Se mai mira de ce sunt atatia elevi care merg pe "blat" cu mijloacele de transport.
Diferentele de pret dintre RATC si RATB se gasesc mai jos
RATC:
-Abonamentul lunar pe o linie este de 48 lei
-Abonamentul lunar pe doua linii este de 72 lei
-Abonamentul lunar pe toate liniile este de 96 lei

RATB:
-Abonamentul lunar pe o linie este de 30 lei
-Abonamentul lunar pe doua linii este de 35 lei
-Abonamentul lunar pe TOATE LINIILE URBANE este de 50 lei.

Trebuie sa avem cel putin 1000 de voturi pentru reducerea abonamentului lunar.Votati mai jos si dati acest articol mai departe.


Cum vreti tarifele de transport in Constanta ?








Copiati urmatorul mesaj si trimitetel pe Yahoo Messenger :Preturile la abonamentele lunare RATC mai scumpe ca RATB http://cumfaci.blogspot.com/2008/06/preturi-abonamente-ratc-mai-scumpe-ca.html .Avem nevoie de minim 1000 de voturi pentru reducerea abonamentelor ! Va multumim !

miercuri, 11 iunie 2008

Numerotare pagini in word

Intrii la Insert(inserare) - page numbers (numerotare pagini) - Format - Start at..... si dai tu pagina de la care sa inceapa si in ce parte a paginii sa-ti puna numarul.

Siguranta online devine, pe zi ce trece, una dintre problemele majore pe care utilizatorii de Internet trebuie, intr-un fel sau altul, sa o rezolve pentru a putea beneficia de serviciile online.

Intr-un post de pe blogul oficial Google, unul dintre inginerii gigantului online ofera cateva sfaturi utile pentru aceia care vor un plus de securitate pentru parolele proprii.

Parola poate parea, pentru utilizatorul mediu al internetului, un fapt cat se poate de banal, protejat de insusi anonimatului posesorului sau. Aproape fiecare dintre noi se poate intreba "Cine ar vrea sa-mi afle mie parola de mail? Cui ar folosi?". Totusi lucrurile nu stau astfel.

Prin simpla accesare a adresei de mail, de exemplu, oricine poate afla despre sfera de preocupari, despre site-urile unde aveti conturi si parolele acestora, despre banca unde aveti un cont si, la limita, programul dumneavoastra zilnic sau lucruri pe care le doriti pastrate complet privat. Astfel, mailul este o mica portita de acces catre nenumarate informatii care pot avea parte de diverse utilizari.

Daca vreti o parola mai sigura, iata ce trebuie sa faceti.

Evitati elementele comune atunci cand va alegeti parola. Ar trebui sa evitati folosirea unor cuvinte care apar in dictionare (o metoda de spargere a parolei fiind chiar incercarea tuturor cuvintelor uzuale care apar in bazele de date ale dictionarelor computerizate). Trebuie evitate cuvintele foarte comune si usor de ghicit precum "parola" sau numele site-ului la care va logati. De asemenea trebuie evitate combinatiile standard de taste de genul "asdf1234" sau "aqswdefr" cat si datele personale precum data de nastere, adresa sau numarul de telefon.

Alegeti o parola ideal unica. Parola ar trebui sa contina pe langa litere si cifre dar si caractere non-numerice in locul literelor astfel: "$" pentru "s", "1" pentru "L" si "0" pentru "o."

Folositi pentru site-uri diferite parole diferite In felul acesta dobanditi o garantie in plus a faptului ca daca o parola este aflata aceasta nu va furniza acces catre toate site-urile pe care le frecventati. Daca sunt foarte multe site-uri, folositi un numar fix de parole pe care alternati-le in functie de site

Nu spuneti nimanui parola. Nici familiei, nici prietenilor. Poate suna destul de paranoic insa cu cat spuneti parola mai multor oameni cu atat mariti riscul ca unul dintre conturile dumneavoastra onine sa fie spart. De asemenea, daca trebuie sa va notati parola, nu o faceti intr-un fisier pe computer si in nici un caz nu sa nu o trimiteti prin mail. Daca apare suspiciunea ca vreuna dintre parolele dumneavoastra au fost descoperite, schimbati-o imediat.

Atentie sporita la informatiile pe care le dati online. Unele servicii si unele comunitati online va pot solicita o parola. Daca folositi astfel de servicii analizati modul in care urmeaza sa foloseasca informatiile pe care le oferiti. Cu cat folositi mai multe astfel de servicii, cu atat creste riscul ca parola dumneavoastra sa fie furata.

Trebuie, de asemenea, avut in vedere si raspunsul la intrebarile de securitate pe care anumite site-uri le pun pentru situatia in care v-ati uitat parola. Raspunsurile trebuie sa fie de asa natura incat alti oameni sa nu le poata da in locul dumneavoastra.
Sursa: Ziare.com

vineri, 6 iunie 2008

Widget Adsense

Daca folosesti acest serviciu ca mine blogger.com (blogspot.com) si folosesti widget-ul adsense vei afla prin acest intermediu ca tu iti platesti host-ul fara sa vrei din adsense.Am studiat de mai multe ori aceasta pagina cu codul sursa si am identificat google_ad_host , adica aceste doua linii :
google_ad_client-"pub173951**********"; - asta este cod-ul meu de client
google_ad_host pub=”-1556223355139109″; -acesta este cod-ul host-ului.
Am ajuns la concluzia ca daca noi primim un click pe reclama de la adsense se duce un procentaj de bani si la google_ad_host , altfel nu pot sa-mi explic de ce au bagat acesta linie la acest widget adsense.
Pentru a numai platii hostul intrati aici https://www.google.com/adsense/account-access si dati click pe dezactivati accesul / disable acces ca in imaginea de mai jos

Acum scoateti widgetul adsense si creati un element cu HTML/JavaScript .

Aici introduceti un cod adsense si salvati, apoi asezati unde vreti elementul bineinteles in functie de template.

marți, 3 iunie 2008

Widget Top Comentatori

Cu acest Widget puteti sa vedeti care sunt useri activi care va comenteaza articolele.
Creati acest Widget pe link-ul urmator : http://walpapers.evolink.ro/cumfaci.blogspot.com/topcommenters.html

Multi dintre voi probabil ca ati folosit command prompt pentru aflarea ip-ului unei persoane cu care vorbesti pe messenger , dar nu l-ati localizat.Pentru a vedea imaginile mai mari si mai clare dati click pe ele.
Acum sa incepem cu primul pas :
Click pe Start -> run -> in run tastati " cmd " si dati ENTER *Atentie !!! Tastati cmd fara ghilimele
Pasul 2 : Dupa ce ati scris cmd si ati dat enter o sa apara o freastra neagra ca mai jos


Pasul 3 : In fereastra aceasta tastati : netstat
Pasul 4 : Apar mai multe ip-uri , dar cu porturi diferite
Pasul 5 : Dvs alegeti ip-ul cu portul 5101 , ca in imagine

Pasul 6 : Deschideti un browser si intrati pe aceasta adresa http://www.ip-adress.com/ipaddresstolocation/
Pasul 7 : Scrieti in acea casuta ip-ul apoi dati click pe Lookup this IP or website ca in imaginea de mai jos