Nu este nevoie de fiecare data sa formatati calculatorul pentru a merge bine.Trebuie doar sa deselectati unele programe care pornesc odata cu windows-ul.Aceste programe se gasesc langa ceasul din bara de jos , ele mananca memorie RAM , deaceea ingreuneaza viteza calculatorului.
Pentru a deselecta aceste programe apasati Start -> Run si scrieti MSCONFIG -> click pe tab-ul startup.Pentru inlaturarea lor debifati aplicatiile care vreti sa nu mai ruleze la pornirea calculatorului.

Orice aparat conectabil la PC prin port-ul USB si pe care il folosesti pentru stocarea informatiilor este bine de stiut ca nu trebuie deconectat de la PC in timpul copierii unui fisier pentru ca atunci se poate strica foarte usor.
Majoritatea acestor aparate/memorii flash au un numar limitat de scrieri , dar nu asta este problema pentru ca suporta pana la 10 000 de scrieri.
Problema este deconectarea corecta din portul USB. Cand iti conectezi aparatul la USB, in bara de jos (taskbar), in stanga ceasului, iti va apare o mica iconita cu simbolul respectiv pentru memoria externa pe care ai conectat-o.Dupa ce ai terminat treaba si vrei sa o deconectezi de la portul USB al PC-ului, este de recomandat, ca mai intai, sa dai click dreapta pe iconita lui, apoi Safely Remove Hardware, dupa care selectezi USB Mass Storage Device si da-i click pe STOP > OK, apoi va apare informatia ca acum poti scoate in siguranta dispozitivul din portul USB.
















































Daca apare dialogul de mai jos, inseamna ca deconectarea a decurs cu succes

Daca ai fisiere cu extensia .nrg, .iso, .mdf, .bin, .img sau alte extensii specifice imaginilor de CD/DVD si nu stii cu ce program sa le deschizi sau cum sa le folosesti, chiar daca uneori aceste fisiere au iconita ca o arhiva, incearca sa le deschizi cu Daemon Tools: Download sau http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php - pt mai multe tipuri.

Nu stii sa deschizi fisierul cu Daemon Tools ? atunci urmeaza pasii astia :
Pasul 1 : Dati click dreapta pe iconita de la daemon
Pasul 2 : Selectati Virtual CD/DVD - ROM
Pasul 3 : Click pe Device 0 ca in imaginea de mai jos

Pasul 4 : Click pe Mount Image






Pasul 5 : Iti apare o fereastra si trebuie sa selectezi fisierul , apoi dai open

Marti cand am avut cele 2 ore de romana, profa a spus sa pregatim pentru ora din cursul zilei de vineri comedia " O Scrisoare Pierduta " , dar nu a predat asa ceva motivand ca am facut comedia in clasa a VIII -a . Astazi mi-am cautat caietul si am gasit exact ce-mi trebuie. Prin acest intermediul ii multumesc doamnei profesoare din generala cu numele de Câmpeanu Maria pentru ca mi-a predat mie si colegilor mei foarte bine structurata aceasta comedie si care imi este de folos acum.


P.S.:Am fost la Scoala Generala Nicolae Tonitza nr 39 clasa a VIII a E (an 2005-2006) , Constanta

Pentru a aparea foarte repede in motorul de cautare google trebuie sa-ti faci un blog pe site-ul www.blogger.com.Dupa ce ati creat un blog , scrieti cateva articole cu titluri cat mai atragatoare pentru vizitatori.
Pasul 1 : Asigura-te ca titlul paginii are 5 cuvinte ,sau mai putin, si ca in el fac parte cuvintele cheie cele mai importante. Incearca sa-ti limitezi descrierea site-ului la 25 cuvinte, sau chiar mai putin. Aminteste-ti, Google sau Yahoo nu se uita la meta tag-urile ca un motor de cautare obisnuit, deci fa ca titlul si descrierea ta sa conteze! Daca iti inscrii site-ul la Yahoo pentru prima data, asigura-te ca-ti inscrii intai site-ul pe Google si dupa cateva zile pe Yahoo. Google creeaza descrierile site-ului tau cautand dupa primul cuvant Boldat asa ca asigura-te ca site-ul va fi realizat in consecinta.
Pasul 2 : inregistrati-va site-ul pe http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
Pasul 3 : scrieti pe google adresa site-ului dvs. de 2 - 3 ori.
Pasul 4 : De fiecare data cand site-ul se updateaza trebuie trimise ping-uri la Google Sitemaps.Se poate modifica link-ul urmator astfel incat de fiecare data cand dati click pe el sa trimiteti ping-ul catre Google (save in bookmarks): google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http://adresa-blogului-tau.blogspot.com/atom.xml
ex: google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http://cumfaci.blogspot.com/atom.xml
Pentru a vedea ce pagini sunt indexate in google dai urmatoarea comanda bineinteles pe google.ro : site:http://adresa-blogului-tau.blogspot.com

miercuri, 28 mai 2008

iHome's iH85 Portable iPod Speaker


Probabil vara cand folosesti bicicleta sau cand calatoresti cu bicicleta vrei sa asculti muzica dar fara casti pentru ca sunt incomode.Deaceea a aparut acest produs pentru ipod care vrea sa protejeze ipod-ul de praf si mizerie.
Acest produs ajunge la pretul de 100$

Chiar daca multe persoane folosesc acum windows vista , Windows XP si-a facut simtita prezenta in ultimii ani si nu vor ceda asa de repede, cel putin nu in viitorul apropiat.M-am uitat pe statistics.ro sa vad de pe ce sistem de operare au vizitat cei mai multi.Statisticile arata cam asa :
Ajunge cu statisticile si sa trecem la treaba ...

1.Comenzi rapide
- Windows key + D - shows the desktop (arata descktop)
- Windows key + M - minimizes all open windows (minimizeaza toate ferestrele deschise)
- Windows key + Shift + M -maximizes all open windows (maximizeaza toate ferestrele deschise)
- Windows key + E - Runs Windows Explorer (executa Windows Explorer)
- Windows key + R - shows the RUN dialog (arata RUN dialog)
- Windows key + F - shows Search window (afiseaza fereastra de cautare)
- Windows key + Break - shows System Properties box (afiseaza casuta cu Properties)
- Windows key + TAB - Go through taskbar applications (du-te la bara de activitati prin intermediul aplicatiilor)
- Windows key + U Open Utility Manager (deschide Utility manager)
- ALT + TAB - Cycle through opened applications (ciclul deschis prin aplicatii)
- Hold down CTRL while dragging an item to Copy it (bun pt selectarea a unor documente)
- CTRL + ESC Display the Start menu (afiseaza meniul start)
- ALT + ENTER View the properties for the selected item (Vizualizaţi proprietăţile pentru elementul selectat)
- F4 key Display the Address bar list in My Computer (Afişează bara de adrese din My Computer)

2.Blocare Windows pentru protejarea calculatorului

Tasta Windows + L este o comanda rapida catre aceasta facilitate

3.Scapa de programele care pornesc odata cu windows-ul

Start-->Run-->aici scrii msconfig -->iti apare o fereastra si dai pe tabul Startup . Acolo selectezi ce programe vrei sa-ti porneasca odata cu deschiderea calculatorului.

marți, 27 mai 2008

De la următorul ecran, se poate observa că un videoclip YouTube este bine plasat alături de reclamă AdSense şi ai ales video-ul potrivit la pagina de conţinut
YouTube video poate fi redimensionat pentru a se potrivi cu uşurinţă la aspecte de pagină de a modifica înălţimea şi lăţimea din codul de pe YouTube.

LinkBucks (beta) va ofera generarea banilor de la link-urile disponibile în site-urile dumneavoastră. Puteţi chiar să faceti bani din link-urile pe care le publicaţi, în orice forum!Suna minunat? Citiţi mai jos :

Cum funcţionează?
După ce se încarcă pagina, link-urile dvs. sunt convertite în mod automat şi perfect în cei care fac bani.Aceasta este din cauză că site-ul merge va include un banner pe care il veţi plătii.

Cât de mult vă va platii LinkBucks?
Practic este generat de bani de la numărul de impresii făcute şi / sau de la bannere / reclame în partea de sus a orientate după site-uri. În prezent, veţi plăti 1 US $ pentru fiecare 5000 de impresii de anunţuri banner la început, şi 1 US $ pentru fiecare 3500 de impresii Pauză de anunţuri.

Sunteţi îngrijorat de anunţurile de conţinut?. Nu trebuie să aveţi posibilitatea să filtrati toate site-urile de conţinut pentru adulţi. În ceea ce priveşte plata, veţi fi plătit o dată cu soldul contului dvs. ajunge la 5,00 $ si poate fi solicitat să fie plătite prin PayPal sau ePassporte.


Aveti multi vizitatori si clicuri pe reclame , dar veniturile generate sunt prea scăzute? Acum, ar trebui să priviţi mai atent la ce tip de reclame apar frecvent pe site-ul dumneavoastră.
Cu două săptămâni în urmă, am descoperit un mare site care reduce cantiatatea de MAE. Am adăugat link-urile pentru a-mi Filtru de reclame competitive, deoarece nu a existat nici un url înainte.Am verificat AdSense de venituri zilnice şi am constatat că câştigurile mele au fost în creştere.
O modalitate de a împiedica aceste site-uri de la site-urile care apar este prin intermediul filtrului de reclame competitive. Da, este consumator de timp pentru a trece prin toate site-urile dvs., dar el de fapt plateste off. Acest site (ADS lista neagră) este demnă de a fi vizitat în care compilează o multime de site-uri MFA. Puteti trimite site-uri web url-ul dvs. de cuvinte cheie şi site-ul dvs. pentru a găsi site-urile MAE, care sunt asociate cu site-ul dvs. web.Personal, am mai degrabă monitorul meu de site-uri web pe baze regulate după cum as putea filtra cu precizie de MAE în mod frecvent site-uri care apar pe site-urile mele şi pentru ceea ce este în valoare de, Filtru de reclame competitive permise doar 200 de depuneri. Deci, trebuie să fie selectivă, nu de a alege site-urile MAE, care ar putea afecta, nu vă veniturile adsense.

Am gasit acest lucru interesant de la Oportunitati de afaceri.Am văzut acest blog de mult timp , dar eu nu-l apreciam la fel de mult ca acum.Daca vreti asa ceva pe blog intrati aici si scrieti url-ul blogului .


My blog is worth $9.6536.65.
How much is your blog worth?


Cel mai important lucru' la aceasta versiune este FTP-ul.
Sugestie: Dacă doriţi să publicaţi pe un server FTP extern, va trebui să Setaţi "Cititori blog" la "Oricine" şi să folosiţi un Şablon clasic.